About us

Thermobrass 

Meer dan 35 jaar actief als groothandel in huis- en tuindecoratie

woondecoratie, tuindecoratie en rouwornamenten

Thermobrass is ontstaan in 1983 als groothandel in digitale en analoge thermometers. Nog steeds kan u bij ons terecht voor al uw thermometers. Midden jaren 90 werd het assortiment uitgebreid met bronzen zonnewijzers en niet veel later volgde ook een selectie bronzen beelden. De collectie bronzen beelden werd stap voor stap uitgebreid tot het assortiment dat we vandaag aanbieden. Naast bronzen beelden werd het gamma ook uitgebreid met andere huis en tuindecoratie en is Thermobrass gegroeid tot een groothandel in decoratie met een uniek en origineel assortiment aan decoratie artikelen voor binnen en buiten. Vandaag de dag verkoopt Thermobrass zijn unieke collectie over heel de wereld. Onze beelden en schilderijen kan je terugvinden van Madrid tot Moskou en van Los Angeles over Londen tot in Japan.

Bronzartes

Onder de merknaam Bronzartes bieden wij u een grote collectie  bronzen beelden , zonnewijzers en fonteinen aan. Brons, een legering van koper, tin en zink, is één van de oudste corrosiebestendige metalen. Door zijn weersbestendigheid en het relatief lage smeltpunt is brons uitermate geschikt voor het gieten van beelden. Een bronzen beeld is sinds jaar en dag een meerwaarde voor elke tuin, maar ook in uw interieur straalt dit klasse en elegantie uit.  Onze Bronzartes-collectie omvat meer dan 600 verschillende modellen van klassiek tot modern en van kleine beeldjes tot levensgrote standbeelden en fonteinen. Bij Thermobrass vindt u steeds een ruime keuze aan onmiddellijk leverbare bronzen beelden en tuinornamenten. 

Ontdek hier hoe een bronzen beeld gemaakt wordt!

Meer dan brons

Omdat een bronzen beeld ook een zuil verdient die evenveel klasse uitstraalt kan u bij ons terecht voor een selectie van zuilen in natuursteen. Daarnaast bieden wij u een mooi assortiment metalen decoratie voor binnen en buiten aan. Ontdek onze collectie metalen tuinbeelden en tuinstekers en laat u verbazen door onze ruime keuze aan driedimensionale schilderijen in metaal.

Tot slot is Thermobrass actief als groothandel in bronzen grafdecoratie, urnen en mini urnen. Onze urnen en mini urnen in brons zijn stijlvol en subtiel. Dankzij de duurzaamheid van brons als materiaal kunnen zowel de bronzen urnen als grafdecoraties perfect buiten geplaatst worden.

De klant centraal

Als familiale onderneming vinden we het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. Thermobrass staat dan ook garant voor kwalitatieve producten alsook een vlotte en correcte samenwerking!   

Wilt u onze collectie in uw winkel? Contacteer ons!

volg ons op Facebook !


https://www.thermobrass.com/contactus